Resultaten

Liv

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik alweer een nieuwe foto van Liv moet plaatsen want inmiddels weegt zij zelfs rond de 64 kilo.
Liv is professioneel zangeres en staat dus zeer vaak op het podium. Eigenlijk heb je een enorme conditie nodig om te zingen, te bewegen, te performen en ook nog af en toe adem te halen.
Die conditie ontbrak een beetje. Door het vele trainen kan ze nu performen en zingen tegelijk en straalt ze van zelfverzekerdheid. Maarja logisch, ze is sowieso één van de knapste die bij mij rondloopt.

 

Mathijs

40 jaar, te zwaar, te onzeker maar enorm goed gekleed. Zo kwam Mathijs bij mij binnen. We gingen aan de slag en  met een waanzinnig resultaat. Mathijs is het ideale voorbeeld hoe sterk je mentaal kan worden als lichaam en geest in balans is.
Nu is Mathijs 41 jaar, gezond gewicht, zelfverzekerd en nog steeds goed gekleed 😉
Op naar nieuwe doelen want het trainen werkt verslavend.

 

Mikel

Mikel had een gevaarlijk hoog vetpercentage, maar hij gaf voor de feestdagen aan ‘er nu echt voor te willen gaan’. Nou en dat deed hij! Momenteel is Mikel bijna 12 kilo vet kwijt, is gestopt met roken  en heeft hierbij ook nog eens 4,5 kilo spieren opgebouwd. Wat een enorme prestatie en hij is ‘still going strong’!

 

René

René Lens trainde al jaren, dat is ook nog duidelijk te zien. Echter door het lekkere leven toch stiekem veel aangekomen de laatste jaren en dat moet er nu van af! René heeft mooie resultaten behaald door eindelijk op de juiste manier te trainen en hierbij goed te eten.